Android mediabox voor Streamen van films steeds populairder

android mediabox

Hoe vaak heb jij wel niet een film gemist, die je zo graag had willen kijken, maar hem niet kon zien omdat je iets te doen had waar je niet onderuit kon? Natuurlijk baalde je als een stekker en je baalde nog meer als je er ook nog eens verhalen over hoorde hoe goed die film wel niet was. Vanaf nu bepaal jijzelf wat je kijkt en wanneer. Met een Android mediabox kun je films, maar ook series direct afspelen op je tv op de tijd die jou het beste uitkomt. Ideaal toch? En het enige dat je hoeft te doen is een mediabox kopen.

Mediabox is dè Android tv box mediaplayer

Miljoenen smartphones draaien in Nederland op Android software en ik moet zeggen dat het Android systeem perfect werkt. Daarom is er ook voor gekozen om de Adroid tv box op deze software te laten draaien. Deze android media player heeft als voordeel dat de software geheel gratis is. Je zit dus niet zomaar aan een abonnement vast. Je betaalt éénmalig de aanschafprijs van deze android tv box en je maakt van jouw tv een Android tv. Super handig.

Je kunt via deze ultra HD mediaplayer alles op een zeer hoge kwaliteit streamen en kijken, zonder dat je ook maar iets hoeft te downloaden. Het maakt niet uit of het films, series of sportwedstrijden zijn, bijna alles is te streamen. Deze mediabox werkt feitelijk hetzelfde als youtube, daar download je ook de filmpjes of muziek niet, maar kijk en luister je via streaming.

android tv box

Internationale filmkanalen via Kodi xbmc mediaplayer

Met de mediabox heb je de luxe om gebruik te maken van het speciale programma Kodi, dit is een media player app. Wat kun je hier dan van verwachten? Met de Kodi xbmc player kun je heel veel internationale filmkanalen ontvangen. Handig want jij hoeft nu niet meer te wachten totdat je favoriete films of series in Nederland op tv komen. Nee, jij kunt direct kijken via de Kodi xbmc box. Wanneer je begint met kijken dat bepaal je zelf en je kunt in één adem doorkijken want je hebt geen last van reclames tussendoor.

mediabox met kodi app

Het aanbod is groot, films die net in de bioscoop gedraaid staan nu al tot je beschikking. Maar ook aan de kinderen is gedacht, want met deze kodi xbmc mediaplayer heb je ook de beschikking over een speciale app waarop je Nederlandstalige kinderfilms kunt streamen. Wat zullen je kinderen blij zijn, ze kunnen nu iedere dag hun favoriete series zien.

Kodi biedt een alles-in-één-pakket, want je kunt met Kodi niet alleen films en series bekijken, maar je kunt ook foto’s bekijken en muziek beluisteren. Je slaat door gebruik te maken van de kodi app op de Android mediabox niet één vlieg, niet twee vliegen, maar meerdere vliegen in één klap.

En dan is het Popcorn Time

Je kunt ook via Popcorn Time gratis films en series kijken op je tv en ook hier in full HD kwaliteit. Alles wat je kijkt kun je Nederlands of Engels ondertiteld krijgen. Popcorn Time draait op Android, Windows en Apple (iOS). Je kunt zowel popcorn time se als popcorn time io downloaden. Welke versie je moet downloaden is afhankelijk van de software op jouw apparaat.

Tot voor kort had je hiervoor een computer, laptop of tablet nodig om de film naar je tv te streamen. En dat zorgde nog wel eens voor heel wat gedoe met allerlei kabels die je met je tv in contact moest brengen. Niet echt leuk. Het is een berg rompslomp waar je niet op zit te wachten. Als je film wilt kijken dan moet je je tv aan kunnen zetten en niet al te veel moeten doen om je favoriete film of serie te kunnen kijken.

Popcorn-Time via je Android mediabox

Gelukkig is er voor het kabel probleem en het bereik een oplossing gevonden, want ook hier is de Android mediabox geschikt voor. Heel handig zo’n Android mediabox, want je kunt zelf bepalen welke apps en software je wel en niet wilt installeren en gebruiken. Zo kun je Popcorn Time downloaden, Netflix, maar ook Kodi. Het ligt helemaal aan jou waar je voorkeur naar uitgaat. Maar natuurlijk kun je ze ook alle drie gebruiken. Het kan allemaal heel eenvoudig, binnen 1 minuut kun je Popcorn Time op je Android mediabox installeren.

Popcorn Time downloaden? Klik hier >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2015 Artikelweetjes.nl - Alle rechten voorbehouden.