Cupcakes maken; een creatieve uitlaatklep voor groot en klein

Cupcakes: een creatieve uitlaatklep

Wanneer je een kinderfeestje wilt geven voor uw kleuter kunt u cup cakes gaan maken. Dat is ontzettend leuk om met uw kind samen te doen. Onder kinderen is dit veelal ook een geliefde activiteit. Voordat je gaat beginnen met bakken, houd er rekening mee dat je voor kids gaat bakken. Kinderen zijn nogal kieskeurig in hun smaak. Favoriet zijn natuurlijk cakejes die er prachtig en vrolijk uitzien. Daar eten ze hun vingers bij op. Als je gewone kale cup cakes bakt, zullen ze deze eerder laten liggen. Het is ongelooflijk maar waar. Dus houdt dit goed in je achterhoofd.

Vrolijke cupcakes

Als een kind cakejes voor zich krijgt die er vrolijk uitzien, zal hij of zij er direct weg van zijn. Vrolijk gekleurde cupcakes trekt kids enorm aan. Vaak snoepen ze als eerste van de decoratie van de cupcakes. Ze kunnen de lekkere glimmertjes vaak niet weerstaan. Het gezicht van je kind is dan goud waard. Ze kunnen zo heerlijk van deze cakejes smullen. Het is cruciaal dat de cup cakes er ook mooi uit zien. Kids worden aangetrokken tot de mooiste cakejes. Hier volgen wat tips voor het maken van kinder cupcakes.

Cupcake glazuur

Maak zoete cakejes. Peuters hebben ontzettende zoete tanden. Wat ze bijvoorbeeld niet lekker vinden, zijn cupcakes in de smaken limoen of wortel. Die zullen ze zeker laten staan. Chocolade of vanille vallen bij de kids het beste in de smaak. Ook aardbei vinden ze heel erg lekker. Koop verschillende soorten versiering. Hoe meer je daarvan hebt hoe beter. Zo kun je alle mogelijke verschillende soorten cup cakes maken. Je kunt echt honderden verschillende cakejes ontwerpen op deze manier. Met die verschillende versiersels maak je cupcakes die jou kids vast en zeker mooi zullen vinden.

Gebruik ook heel veel kleurtjes. Kinderen zijn dol op kleurtjes. Zij eten alles wat kleur heeft graag op. Kinderen gaan altijd voor de meest kleurrijke etenswaren. Gebruik dus veel leuke en frisse kleurtjes. Maak ze aanlokkelijk voor die kleintjes. Dan zullen ze ze met plezier op smullen. En daar geniet jij ook weer van.

Cupcake decoratie

Kleuters zijn ook dol op textuur. Je kunt dus bijvoorbeeld ook snoepjes aan de cakejes toevoegen. Deze zullen ze zeker weten op eten. Een lekker cakeje met mooi glazuur is al verleidelijk voor de kleuters. Maar als u er dan snoepjes op doet is het helemaal feest. Dan kunnen ze de verleiding echt niet weerstaan. Deze adviezen zijn niet alleen maar handig voor het bakken van cakejes. Het kind zal deze cakejes nooit meer vergeten.

Zorg dus voor lekkere snoepjes. Koop de juiste spulletjes en ga met je kind lekker aan de gang in de keuken. Het zal een feest voor jullie beiden worden. Aan het einde van de dag heb je ook nog prachtig resultaat. Mooie cakejes met de lekkerste smaken. Om het dan helemaal goed af te maken eten jullie ze samen lekker op. Of u laat je kind op de cup cakes trakteren. Op die manier heeft iedereen pret!

Maak zelf de lekkerste en mooiste cupcakes! Klik hier >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2015 Artikelweetjes.nl - Alle rechten voorbehouden.